Om Goodnights

Goodnights er en dansk virksomhed med en målrettet ambition om at forbedre din søvn! Søvn er en af de vigtigste faktorer for en sund livsstil og et godt helbred. En god nattesøvn giver dig energi og overskud til at tackle hverdagens udfordringer.

Omvendt kan mangel på søvn føre til en række alvorlige tilstande som bl.a. stress, depression og diabetes. Selvom vigtigheden af en god nattesøvn er almen kendt, er der stadig alt for mange mennesker, som sover dårligt og dermed ikke får det optimale ud af deres liv. Vi i Goodnights-teamet har selv oplevet det på egen krop, så vi besluttede os for at gøre noget ved det. 

Især Frederik har i mange år lidt af søvnløshed – og en stresset hverdag kombineret med det blå lys fra diverse skærme, bidrog bestemt ikke til at afhjælpe problemet. Han talte med en masse mennesker om sine søvnproblemer og afprøvede alverdens tricks og produkter – dog uden at nogen af dem gjorde en væsentlig forskel. Det var indtil, han en dag hørte om kugledyner og besluttede sig for at bestille en hjem. 

Han oplevede straks en bedre søvn og kunne mærke, hvordan vægten fra kugledynen gav ham en ro i krop og sind, når han skulle sove. Selvom kugledynens egenskaber utvivlsomt havde en positiv effekt på hans søvn, var han ikke tilfreds med dynens materiale eller design. De tilgængelige dyner på det danske marked var enten syntetiske eller alt for varme om sommeren, så han besluttede sig for at lave sine egne.

Siden da har Finn og Frederik arbejdet utrætteligt på at designe den perfekte kugledyne. Med udgangspunkt i de grundlæggende principper ved en kugledyne, har de, i samarbejde med en række søvneksperter, designet en dyne, som de er utrolig stolte af. Med en bæredygtig tilgang til projektet, har de lavet en kugledyne i bambus i et klassisk dansk design, som de selv elsker. 

En Goodnights kugledyne hjælper os med at sove bedre, og vi er sikre på, at den også vil hjælpe dig eller dem, du holder af.

HURTIG OG GRATIS LEVERING

LEVERING INDEN FOR 1-3 HVERDAGE

30 DAGES RETURRET

TILFREDS ELLER PENGENE TILBAGE

MILJØVENLIGE STANDARDER

100% ØKOLOGISK BAMBUS

HØJ KVALITET

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK